29.2.2016

Karkauspäivän kosintavinkit

Helmikuun 29. vietetään karkauspäivää, joka kosintapäivänäkin tunnetaan. Kosintapäivänä sen historia ulottuu aikoihin, jolloin naisten ei ollut tapana kosia. Karkausvuonna maailmankirjat olivat sen verran sekaisin, että tuona päivänä kosinta sallittiin myös naiselle.

Kosinta on mitä suurimmassa määrin yksi tärkeimmistä vuorovaikutustilanteista ihmisen elämässä. Erilaiset keskustelupalstat ovatkin pullollaan kosintaohjeita naisille. Olen tähän kerännyt yleisimmät ohjeet, joita naisille on annettu. Ohjeet ovat viitteellisiä eivätkä takaa myöntävää vastausta.

  1. Hyvä ruoka: Tie miehen sydämeen kulkee vatsan kautta sanotaan jo sananlaskussa. Täydellä vatsalla mies on niin tyytyväinen, ettei edes tajua myöntyvänsä kosintaasi.
  2. Luontoretki: Vie mies pitkälle patikointiretkelle talviseen metsään. Kun levähdyspaikalla viimein paistatte makkaraa nuotiolla, mies on liian uupunut kieltäytyäkseen.
  3. Suoraan asiaan: Miehet eivät ole ajatustenlukijoita eivätkä ymmärrä vihjailua tai kiertoilmaisuja. Parasta onkin mennä suoraan asiaan. Näin mies ymmärtää heti, mistä on kyse.
  4. Käytä tekniikkaa: Miehet ovat tunnetusti erilaisten teknisten laitteiden perään. Hyödynnä siis sitä. Lähetä kosintasi vaikkapa Whatsapp -viestillä tai jos julkinen kosinta kiehtoo, niin Periscope sopii tähän myös.
  5. Ei kun kosimaan: Tämä neuvo on kaikille kosintaa miettiville, miehille ja naisille. Älä turhaan odota mitään tiettyä päivää, vaan kosi juuri silloin kun siltä tuntuu.

Hyviä kosintoja tänään ja kaikkina muinakin vuoden päivinä!

EMMI MÄLKIÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti