Kirjoittajat

MARSA BÄCK on Suomen Puheopiston toimitusjohtaja.SANNA FRANCK on Suomen Puheopiston kouluttaja

”Tykkään analysoida viestinnän tilanteita niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Yleensä analysointi tapahtuu puhumalla, mutta tällä kanavalla vaihteeksi kirjoittaen. Esiintyminen, vaikuttaminen, työyhteisön vuorovaikutustilanteet ja teatterilähtöiset menetelmät ovat lempilapsiani.”


JOHANNA MARTIKAINEN on Suomen Puheopiston talous- ja koulutusassistentti.

”Viestinnän maailma on avautunut itselleni uudella tavalla työni ja loistavien kollegojen ansiosta. Uteliaan kiinnostuneena seurailen mitä ympärilläni tapahtuu ja kuinka teknologia saa aikaan uusia ilmiöitä, myös viestinnässä. Viime aikoina olen tutkaillut visuaalisemman esitystavan mahdollisuuksia.”


HELI PERTTULA on Suomen Puheopiston kouluttaja

 "Osaamisaluettani ovat teatteri, teatterilähtöiset menetelmät ja kirjallinen viestintä. Lapsena toiveammattejani olivat arkeologi, balettitanssija, etsivä, kirjailija ja kotiäiti. Melko lähelle näiden haaveiden toteutumista on itse asiassa päästy."
SOILE RUSANEN on Suomen Puheopiston kouluttaja.

”Koulutan, tutkin ja teen osallistavaa taidetta, kaikkia näitä yhtä mielelläni. Mukavaa on ollut se, että olen voinut valjastaa taiteen viestintäkoulutuksen käyttöön. Olen myös tekemässä tutkimusta teatterilähtöisten menetelmien vaikuttavuudesta työyhteisöjen viestintäkoulutuksessa. Viime aikoina olen kouluttanut mm. mediaviestintää, johtamis- ja esimiesviestintää ja neuvottelutaitoja.”
 


EMMI MÄLKIÄ on Suomen Puheopiston koulutuskoordinaattori.

"Kiinnostukseni puheeseen ja ääneen heräsi noin kymmenen vuotta sitten, kun osallistuin puheviestinnän kurssille. Tradenomiopintoihini kuuluva työharjoittelu Suomen Puheopistossa vahvisti, että niiden parissa haluan työskennellä. Nyt siis opiskelen puheviestintää."

     


SAMI NIEMINEN kouluttaa Suomen Puheopistossa työyhteisöviestintää, esiintymistaitoa sekä asiakaspalvelu-viestintää.

"Olen innostunut ja kiinnostunut viestinnän perusasioista: kuuntelusta, kohtaamisesta ja läsnäolosta. Ihmettelen usein ja katson maailmaa kuin ensimmäistä kertaa." NANNA VIIKINKOSKI on Suomen Puheopiston koulutuskoordinaattori 

"Koen äänen olevan ihmisten persoonallisin viestintäväline, jolla on mahdollista informoida, luoda tunteita ja vakuuttaa. Minua on aina kiinnostanut tutkia ihmisten välistä viestintää ja vuorovaikutusta. Tiimin uutena jäsenenä on mahtavaa pohtia ja oppia ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä ja viestimistä eri näkökulmista. "